Vi är experter på mat från Asien

Vi är experter på asiatisk mat och kundservice. Denna kombination gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som tänkt anordna en tillställning av något slag. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Matlagning

En av våra huvudtjänster är tillagning av autentisk asiatisk mat. Våra kockar är experter på just denna typ av mat och kan därför erbjuda dig en högkvalitativ och oförglömlig matupplevelse som verkligen är något utöver det vanliga!

services_icon1

Planering av din tillställning

Vi hjälper dig också med planeringen av ditt event. Vi anpassar oss efter dig, dina förutsättningar och behov så att du får precis den hjälp du är ute efter. Vår servicepersonal är en glad grupp personer som ger dig och dina gäster ett mycket trevligt bemötande!

services_icon1.png

Servering av mat och dryck

Under själva tillställningen hjälper vi dig med serveringen av maten. På så sätt slipper du själv lägga ner tid och energi på det, utan kan i stället fokusera på dina gäster och på att ha det trevligt tillsammans med dem!

services_icon1

Uppstädning och transport

Efter att din tillställning är slut hjälper vi dig med att städa upp och frakta bort det som blir över och/eller som tillhör oss. När du anlitar oss för catering behöver du med andra ord knappt lyfta ett finger!