Asiatisk catering för dig som är bosatt i Stockholm

Mamadou Asian Kitchen

Varmt välkommen till oss på Mamadou Asian Kitchen! Vår restaurang har ett stort utbud av autentisk asiatisk mat. Självklart använder vi oss enbart av färska råvaror, och bland våra rätter finner du många veganska och vegetariska alternativ.

Vi öppnade upp vår första restaurang för över ett deceniumm sedan och har därför varit verksamma i branschen i många år. När du äter hos oss kan du njuta av samma matupplevelse som du hade kunnat göra om du befann dig i Bangkok, Tokyo eller någon annanstans i Asien!

Vår catering

Vi på Mamadou Asian Kitchen erbjuder catering av vår mat. Detta passar mycket bra för dig som planerar att anordna någon typ av event. Genom att anlita oss kan du och dina gäster ha det trevligt tillsammans samtidigt som ni kan njuta av autentisk mat av högsta klass!

När det kommer till just catering har vi flera olika buffémenyer att välja mellan. Vill du veta mer om dessa kan du kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer. Vi kan självklart specialanpassa beställningen efter dina önskemål när det exempelvis kommer till vegetarisk och veganska alternativ samt andra typer av preferenser. I samband med att du hör av dig till oss erbjuds du även en provsmakning. Detta betyder att du kan komma till vår restaurang för att smaka av maten så att vi kan ta fram en meny i samråd med dig.

Vi levererar mat till både stora och små tillställningar, från studentskivor till middagsbjudningar. För oss är det alltid viktigt att se till att maten levereras tidsenligt och att den håller värmen längs hela transporten. Med oss kan du alltid förvänta dig smaker av högsta klass!

Asiatisk catering för dig som är baserad i Stockholm

Vå restaurang

Mamadou Asian Kitchen har även en fysisk restaurang i Stockholm. Om du vill prova vår utsökta mat utan att beställa catering är det givetvis bara att komma förbi. Du är varmt välkommen till oss redan idag!

Boka vår catering

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify