Vi är experter på asiatisk mat

Vi är experter på asiatisk mat och på kundservice. Denna kombination gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som tänkt anordna en tillställning av något slag. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Matlagning

En av våra huvudtjänster är tillagning av asiatisk mat. Våra kockar är experter på just asiatisk mat och kan därför erbjuda dig en högkvalitativ och autentisk matupplevelse från början till slut.

img

Planering av din tillställning

Vi hjälper dig också med planeringen av din tillställning. Vi anpassar oss efter dig och dina behov så att du får precis den hjälp du är ute efter. Vår servicepersonal är ett mycket socialt kompetent gäng som ger dig och dina gäster ett mycket trevligt bemötande.

img

Servering av mat

Under själva tillställningen hjälper vi dig med serveringen av maten. På så sätt slipper du själv lägga ner energi på det, och kan i stället fokusera på dina gäster och själva tillställningen.

img

Uppstädning och transport

Efter att din tillställning är slut hjälper vi dig dessutom med att städa upp och frakta bort varorna. När du anlitar oss behöver du knappt lyfta ett finger.